publicaciones seleccionadas documento Propuesta de un conjunto de pautas de accesibilidad para la implementación de recursos educativos en línea 2023-11-03 Propuesta de un conjunto de pautas de accesibilidad para la implementación de recursos educativos en línea 2023-11-03 Propuesta de un conjunto de pautas de accesibilidad para la implementación de recursos educativos en línea 2023-11-03 Propuesta de un conjunto de recomendaciones de accesibilidad para mejorar el posicionamiento de portales web empresariales 2022-09-07 Propuesta de un conjunto de recomendaciones de accesibilidad para mejorar el posicionamiento de portales web empresariales 2022-09-07 Propuesta de un conjunto de recomendaciones de accesibilidad para mejorar el posicionamiento de portales web empresariales 2022-09-07 Propuesta de un conjunto de recomendaciones de accesibilidad para mejorar el posicionamiento de portales web empresariales 2022-09-07 Propuesta de un conjunto de recomendaciones de accesibilidad para mejorar el posicionamiento de portales web empresariales 2022-09-07 Aspectos sensoriales de un néctar de fruta con adición de micelios obtenidos por fermentación sumergida 2022-02-07 Aspectos sensoriales de un néctar de fruta con adición de micelios obtenidos por fermentación sumergida 2022-02-07 Recent Advances in the Application of Enzyme Processing Assisted by Ultrasound in Agri-Foods: A Review 2022-01-17 Recent Advances in the Application of Enzyme Processing Assisted by Ultrasound in Agri-Foods: A Review 2022-01-17 Study of Galactooligosaccharides production from dairy waste by FTIR and chemometrics as Process Analytical Technology 2021-03 Study of Galactooligosaccharides production from dairy waste by FTIR and chemometrics as Process Analytical Technology 2021-03 Effect of the lactose source on the ultrasound-assisted enzymatic production of galactooligosaccharides and gluconic acid 2020-10 Effect of the lactose source on the ultrasound-assisted enzymatic production of galactooligosaccharides and gluconic acid 2020-10 Impact of ultrasound on galactooligosaccharides and gluconic acid production throughout a multienzymatic system 2018-06 Impact of ultrasound on galactooligosaccharides and gluconic acid production throughout a multienzymatic system 2018-06 Pectin characterisation using size exclusion chromatography: A comparison of ELS and RI detection 2018-06 Pectin characterisation using size exclusion chromatography: A comparison of ELS and RI detection 2018-06 Structural and technological characterisation of pectin extracted with sodium citrate and nitric acid from sunflower heads 2018-05 Structural and technological characterisation of pectin extracted with sodium citrate and nitric acid from sunflower heads 2018-05 Influence of chitosan coatings with citric essential oil on the shelf-life of minimally processed mango (Mangifera indica L.) 2015-07 Influence of chitosan coatings with citric essential oil on the shelf-life of minimally processed mango (Mangifera indica L.) 2015-07